E-læring Lær, træn og læs

E-læring Lær, træn og læs

2.994,00 DKK


Køb din personlige adgang i 6 måneder til e-læringen ”Lær, træn og læs”.

”Lær, træn og læs” er en samling af e-læringer med 100 emner om lægemidler og sygdomme. Målgruppen for ”Lær, træn og læs” er apoteksansatte farmaceuter og farmakonomer, der ønsker at træne og dokumentere faglige kvalifikationer inden for rådgivning.

Har du brug for at få bred viden indenfor mange emner, gerne kort vil opdateres på årstidens aktuelle emner som fx, lus, forkølelse eller bare lige skal have fakta på plads om hypertension og migrænemidler, så er et abonnement på ”Lær, træn og læs” relevant. ”Lær, træn og læs” vælges, når du gerne vil have et meget bredt materiale, der er målrettet apotek.

”Lær, træn og læs” består af Powerpoint præsentationer med fyldige noter, hvor det mest relevante i forhold til kommunikation med apotekskunden er med. Derudover er der opgaver, hvor præsentationens pointer gennemgås. Til de fleste emner er tilknyttet en eller flere cases. Casen efterligner dialogen med apotekskunden i skranken og fremhæver, et eller flere af de typiske kunderelaterede problemer inden for emnet. Endelig kan hvert emne afsluttes med en test.

Med ”Lær, træn og læs” bestemmer du selv tid, sted og tempo. Det hele foregår online og er tilgængeligt hele tiden.
Læs mere om ”Lær, træn og læs” på vores hjemmeside.
 

OBS! Bestiller du flere e-læringer eller bestiller du til en anden, skal du i indkøbskurven under bemærkninger skrive navn og e-mail på dem, som skal tage kurset. 


Model/Varenr.: 2232101