Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

Pharmakon a/s
CVR-nr. 10 03 88 39
Milnersvej 42
3400 Hillerød
e-learning@pharmakon.dk
Tlf. +45 48 20 62 75

Betaling

Dankort, Visa/Dankort
Visa Electron
Visa
Mastercard (dansk)
Faktura
 

Vi tager ikke kortgebyrer.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde din bestilling, indtil du modtager oplysninger om din adgang til e-kurset.
Giv os straks besked på: e-learning@pharmakon.dk

Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger, der registreres på Pharmakons e-butik, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. 
Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for relevante medarbejdere på Pharmakon.
 

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er en godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. Dine betalingsoplysninger gemmes ikke.

Under et køb beder vi om navn, adresse og e-mail og evt. virksomhedsoplysninger (hvis arbejdsgiver betaler). Disse informationer bruges til behandling af ordren. 
Informationerne transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form, og gemmes i 2 år, jf. bogføringsloven. 
Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Pharmakon e-butik. 
Oplysningerne bruges også til at oprette brugerens adgang til e-læring. Her opbevares personoplysninger, så længe brugeren har adgang til e-læringen.

Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP-adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefterforskning. 

Som registreret hos Pharmakon e-butik har du efter persondataloven altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i de oplysninger, som vi har om dig. 
Det får du ved at kontakte Lotte Fonnesbæk, tlf. tlf. 48 20 63 00, lf@pharmakon.dk. På baggrund af eventuelle indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.
Den dataansvarlige er Lotte Fonnesbæk, Pharmakon a/s, Milnersvej 42, 3400 Hillerød, email: lf@pharmakon.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Kirsten Holme, tlf. 48 20 62 75, khc@pharmakon.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: www.forbrug.dk
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 12. december 2023