E-læring Krav til kvalificering og validering

687,50 DKK


Køb din personlige adgang i 6 måneder til e-læring i krav til kvalificering og validering.

Denne e-læring giver dig en forklaring på, hvorfor vi skelner mellem kvalificering og validering, og hvorfor vi alligevel bruger validering som begreb for det hele. Målet med e-læringen er også, at du forstår, hvorfor vi kvalificerer og validerer, og hvad vi bruger denne viden til. Desuden får du et godt indblik i, hvor du kan finde de relevante myndighedskrav, og hvor du kan finde yderligere vejledning.

E-læringen tager udgangspunkt i de europæiske GMP-regler især med fokus på EudraLex Vol. 4, Annex 15. Du kan med fordel også gennemgå e-læringen ”Kvalificeringsfaser”, som udbygger de generelle krav med mere specifikke betragtninger om, hvad de enkelte faser af kvalificeringen indebærer. Vi anbefaler også e-læringen ”Valideringsdokumentation”, hvis du har brug for at sikre sporbarhed og god dokumentation af forløbet.

E-læringen består både af præsentationer, hvor du får gennemgået begreberne og kravene, og opgaver, hvor du selv tester din viden. Det er både opgaver, der tester din forståelse, og opgaver, der udfordrer dig til at finde de rigtige krav.
Læs mere om e-læring i krav til kvalificering og validering på vores hjemmeside og se også hvilke andre e-læringer, du har mulighed for at tage.

E-læringen er online og tilgængelig, når du har brug for den. E-læringen afsluttes med en test, hvorefter du får et testbevis.

Varigheden af e-læringen er cirka 1 time og kan afvikles på computer eller tablet.
 

OBS! Bestiller du flere e-læringer eller bestiller du til en anden, skal du i indkøbskurven under bemærkninger skrive navn og e-mail på dem, som skal tage kurset. 


Model/Varenr.: 2243900

Kunder der har købt dette produkt har også købt