E-læring Prøveudtagning

E-læring Prøveudtagning

656,25 DKK


Køb din personlige adgang i 6 måneder til e-læring i prøveudtagning.

E-læringen gennemgår kravene til prøveudtagning, så du får en god forståelse for de principper, der skal følges for at sikre korrekt prøveudtagning. Principperne handler om, hvordan der udtages en repræsentativ prøve, uanset om materialet er ensartet, uhomogent eller består af flere enheder, og hvordan du følger en stikprøveplan eller prøveudtagningsplan, så du sikrer det korrekte antal prøver. Desuden gennemgås selve udførelsen af prøveudtagning med fokus på krav til personalet, lokaler og udstyr samt den dokumentation, der følger med prøveudtagningen.

Målet med e-læringen er, at du forstår vigtigheden af, at prøver tages ud korrekt, og hvad det medfører i praksis. Det betyder, at du:
- får en forståelse af kravene til prøveudtagning
- kender betydningen af en repræsentativ prøve
- kan tolke kravene i forhold til praksis.

E-læringen dækker disse emner:
- Principper og krav til prøveudtagning
- Repræsentative prøver
- Prøveudtagningsplaner
- Udførsel af prøveudtagning

E-læringen foregår online, når du vil, og består af videoer og speakes til at forklare emnerne, og opgaver, hvor du tester din viden. E-læringen afsluttes med en test, inden du får dit bevis.

Varigheden af e-læringen er cirka 1 time og kan afvikles på computer eller tablet.
Læs mere om e-læring i prøveudtagning på vores hjemmeside og se også hvilke andre e-læringer, du har mulighed for at tage.
 

OBS! Bestiller du flere e-læringer eller bestiller du til en anden, skal du i indkøbskurven under bemærkninger skrive navn og e-mail på dem, som skal tage kurset. 


Model/Varenr.: 2233900

Kunder der har købt dette produkt har også købt