E-læring kvalificeringsfaser

687,50 DKK


Køb din personlige adgang i 6 måneder til e-læring i kvalificeringsfaser.

E-læringen tager udgangspunkt i EudraLex Vol. 4, Annex 15. Målet med e-læringen er, at du kender myndighedernes krav og forventninger til, hvad de enkelte faser indebærer. Det er en god idé at tage e-læringen ”Krav til kvalificering og validering” først, så du har styr på begreberne og kan finde myndighedskravene. Vi anbefaler også efterfølgeren ”Valideringsdokumentation”, hvis du også er med til at sikre sporbarhed og god dokumentation af forløbet.

E-læringen dækker disse emner:
-    V-modellen for kvalificeringens faser
-    URS – User Requirement Specification
-    DQ – Designkvalificering
-    FAT/SAT og commissioning
-    IQ – Installationskvalificering
-    OQ – Operationskvalificering
-    PQ – Performancekvalificering
-    Flow gennem kvalificeringen

E-læringen er online og tilgængelig, når du har brug for den. Den består af præsentationer, hvor du får gennemgået begreberne og kravene, videoer og speakes til at forklare emnerne og opgaver, hvor du kan teste din viden. E-læringen afsluttes med en test, inden du får dit bevis.

Varigheden af e-læringen er cirka 1 time og kan afvikles på computer eller tablet.

Læs mere om e-læring i kvalificeringsfaser på vores hjemmeside og se også hvilke andre e-læringer, du har mulighed for at tage.
 

OBS! Bestiller du flere e-læringer eller bestiller du til en anden, skal du i indkøbskurven under bemærkninger skrive navn og e-mail på dem, som skal tage kurset. 


Model/Varenr.: 2243900

Kunder der har købt dette produkt har også købt