E-læring Valideringsdokumentation

687,50 DKK


Køb din personlige adgang i 6 måneder til e-læring i valideringsdokumentation.

Med denne e-læring lærer du at forstå, hvad du kan forvente af valideringsmasterplanen, og du lærer, hvordan du opbygger en protokol, så den kan bruges til at udføre test. Desuden lærer du, hvad rapporten skal indeholde, og hvad der forventes af konklusionen.
Særligt for denne e-læring er, at du kan hente en protokol, så du har et konkret eksempel på, hvordan sådan en er opbygget, og hvordan testene er beskrevet.

E-læringen tager udgangspunkt i EudraLex Vol. 4, Annex 15, så du kender myndighedernes krav og forventninger til, hvad der forventes af dokumentation, når der kvalificeres og valideres. Det er en god idé at tage e-læringen ”Krav til kvalificering og validering” først, så du har styr på begreberne og kan finde myndighedskravene. Vi anbefaler også e-læringen ”Kvalificeringsfaser”, så du er fortrolig med de enkelte kvalificeringsfaser.

Læs mere om e-læring i valideringsdokumentation på vores hjemmeside og se også hvilke andre e-læringer, du har mulighed for at tage.

E-læringen er online og tilgængelig, når du har brug for den. Den består af videoer, speakes og opgaver, hvor du kan teste din viden. E-læringen afsluttes med en test, inden du får dit bevis.

Varigheden af e-læringen er cirka 1 time og kan afvikles på computer eller tablet.
 

OBS! Bestiller du flere e-læringer eller bestiller du til en anden, skal du i indkøbskurven under bemærkninger skrive navn og e-mail på dem, som skal tage kurset. 


Model/Varenr.: 2243900

Kunder der har købt dette produkt har også købt